Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 352 kJ / 1 040 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,91 g |
| Tuky | 98,50 g |
| Vláknina | 8,12 g |
| Cholesterol | 234 mg |
| Sodík | 79 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 27,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šumavské hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGKE
Moje poznámka
Šumavské hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nGKE
Nejnovější recepty
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 21 minutami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 11 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 12 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z loveckého salámu
Přidáno před 12 hodinami
Mandlovo-čokoládová kolečka
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňské špagety
jtrecepty před 10 hodinami
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 10 hodinami
Domácí kmínový chleba
boomgo před 11 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 13 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 14 hodinami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 15 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 16 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 17 hodinami
Tématické fráze:
hovězí recepty,
šumavské hovězí maso,
šumavské maso,
šumavské nudličky,
recept hovězí,
recept na hovezi,
sumavske maso recepty,
šumavske roštěnky ryže,
šumavské recepty,
recepty na hovězí,
šumavska roštěna,
sumavske hovezi nudlicky,
hovězí roštěná šumavská,
šumavská hovězí pečeně recept,
recepty hovězí,
šumavské maso recept,
šumavská hovězí roštěná,
sumavske roštěnky,
šumavské kuřecí nudličky,
hovězí maso jižní čechy
Suroviny:
roštěná hovězí,
česnek,
smetana ke šlehání,
majoránka,
sádlo,
mouka hladká,
vývar,
pepř,
sůl
Komentáře (19)