Suroviny pro 7 porcí
7porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 538 kJ / 2 041 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 262,86 g |
Tuky | 89,01 g |
Vláknina | 13,92 g |
Cholesterol | 1,81 g |
Sodík | 2,16 g |
Sůl | 5,19 g |
Sacharidy | 42,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sekaná ala " Škopkovic fašírka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zYoO
Moje poznámka
Sekaná ala " Škopkovic fašírka"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zYoO
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 3 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 4 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 5 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 5 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 5 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 47 minutami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 2 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 3 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 5 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 5 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 7 hodinami
Květákové placičky
Linova před 7 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 7 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 7 hodinami
Tématické fráze:
fašírka z králíka,
fasirka z mletého masa,
fašírka,
sekaná z králíka a bůčku,
fašírky z mletého masa,
králičí fašírka,
sekaná z králíka,
domaci fasirka,
fašírka recept,
nastavená sekaná,
fašírka z králika recept,
fasirka s kralika,
recept na fašírku,
fašírka králík,
mlete kruti maso a sekačka,
babiččina fašírka,
lovecká sekaná,
sekaná nastavená bramborem,
domací sekaná z králíka,
co je faširka
Suroviny:
maso vepřové mleté,
maso hovězí mleté,
vejce,
majoránka,
sýr nastrouhaný,
sůl,
pepř,
libeček,
paprika sušená sladká,
cibule,
hořčice,
česnek,
vejce
Komentáře (14)
Zajisté že můžete, ale běžně se to nedělá, že
Jinak já bych přidala grády na konci pečení, aby byla z vršku více růžovoučká.Ale to je každého věc,že?
ovšem sekačka vypadá fajnově, takže jeden pláteček s hořčicí a okurčičkou..chlebík dodám