Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 061 kJ / 2 405 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,18 g |
| Tuky | 208,79 g |
| Vláknina | 12,05 g |
| Cholesterol | 322 mg |
| Sodík | 515 mg |
| Sůl | 0,93 g |
| Sacharidy | 23,44 g |
Postup přípravy
Krok 1: V papiňáku na rozehřátém tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme všechno koření, bůček vcelku a zprudka po všech stranách maso opečeme. Poté otočíme kůží dolů a podlijeme horkou vodou.
Krok 2: Budeme-li dávat masox, tak ho rozdrobíme, pokud ho nechceme použít, nahradíme necelou polovinou kávové lžičky soli.
Krok 3: Hrnec uzavřeme tlakovou poklicí a od doby varu na slabém plameni dusíme 30 minut. Po ochlazení a snížení tlaku hrnec otevřeme, maso vyjmeme.
Krok 4: Nakrájíme na porce a šťávu dle potřeby dochutíme. Jako příloha se nejlépe hodí bramborový knedlík a zelí.
Zveřejněno 8. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bůčková dobrota z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6N4
Moje poznámka
Bůčková dobrota z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j6N4
Nejnovější recepty
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 4 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 5 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 6 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 14 hodinami
Oříškové oválky
Přidáno před 17 hodinami
Americké lívance s javorovým sirupem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
Sapasapa před 19 minutami
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Sapasapa před 21 minutami
Vánočka II
boomgo před 35 minutami
Kuře na kari s jablky
Kody74 před 53 minutami
Vepřová líčka na majoránce
poirotka před 57 minutami
Bramboračka
oldlhot před 1 hodinou
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
Suumaa před 1 hodinou
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou
Danousek před 1 hodinou
Pomazánka z vepřovky s vejcem
Vladex před 2 hodinami
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
jaroslavsotak1 před 2 hodinami
Tématické fráze:
bůček v papiňáku,
bůčková pomazánka z papiňáku,
bůčková pomazánka v papiňáku,
vepřový bůček v papiňáku recept,
bucek z papinaku,
buckova pomazanka v tlakaci,
vepřový bůček v papináku,
pomazanka z bucku v tlakaci,
vareny bucek v papinaku,
pečený bůček v papiňáku,
papinák recepty,
jak spustit syrove veprove sadlo,
pikantní bůček zastudena,
búčková pomazánka papiňák,
bůčková pomazánka,
buckova v tlakaci,
veprovy bucek v tlakovem hrnci,
jak dlouho bucek v papiňáku,
buckova pastika v tlakaci,
jak dlouho vařit bůček v tlakovém hrnci
Suroviny:
bůček vepřový,
tuk,
cibule,
česnek,
koření nové koření,
bobkový list,
rozmarýn čerstvý,
kmín celý,
masox,
voda,
sůl
Komentáře (16)
Díky všem
Je fakt,že v tomto provedení kůrčička není křupavá
Vašíku,jsi manželova krevní skupina-bůček na všechny možné způsoby
Jani,já když už musím,tak také raději postudenu a pěkně s okurčičkou
šušli,to mě mrzí,že máš takové chutě a nic...
Myško,kdyby se mi mělo maso třást na talíři,no nevím,asi bych to také nedala
Jéé,než jsem tady doťukala to své,tak už mám další 3 komentíky