Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 203 kJ / 49 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,97 g |
Tuky | 1,92 g |
Vláknina | 3,55 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,01 g |
Sacharidy | 5,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka krémová z květákových listů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DNA
Moje poznámka
Polévka krémová z květákových listů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DNA
Nejnovější recepty
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno před 6 hodinami
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno před 10 hodinami
Bulgur s restovaným lilkem, zeleninou a bylinkami
Přidáno před 13 hodinami
Houbová polévka s kroupami a koprem
Přidáno před 14 hodinami
Tatarská omáčka domácí
Přidáno před 16 hodinami
Proteinové vafle
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Himaláje buchta
Amalka7 před 3 hodinami
Domácí lučina
hanazadrazilova před 4 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
poirotka před 5 hodinami
Šopský salát
radekfiala před 6 hodinami
Extra rychlé lívance
nickgurr.123 před 7 hodinami
Dopékané řízky
jakub@V před 8 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
jakub@V před 8 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 8 hodinami
Koprová omáčka
Sahula před 9 hodinami
Loupáčky z domácí pekárny
romanakross před 10 hodinami
Tématické fráze:
květákové listy,
listy z květáku,
listy květáku,
mrkvová nať použití,
kvetakove listy recepty,
kvetakova nat,
polévka z listů květáku,
květáková polévka z listů,
květákový list,
květák listy,
květákový krém polévka,
květákové polévky,
květákové listy recept,
polévka květákový krém,
květákový krém polévka,
jak vyuzit kvetakove listy,
listy od květáku,
polevka z kvetakoveho listi,
využití mrkvové natě,
co s listy květáku
Suroviny:
voda,
sůl,
kmín celý,
květák,
květák,
cibule,
celer,
mrkev,
petržel,
kurkuma,
květ muškátový,
koření nové koření mleté,
pepř,
máslo,
smetana
Komentáře (19)
Jinak děkuji za nápad, jak využít květákové listy!!
Před časem mi napsala v SZ jedna zdejší hvězda (ale Jana to nebyla