Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 160 kJ / 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,92 g |
Tuky | 30,64 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 342 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 3,96 g |
Sacharidy | 22,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová gyrosová roláda z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0D7N
Moje poznámka
Vepřová gyrosová roláda z PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0D7N
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 10 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 22 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 2 minutami
Šunkofleky II
Honza62 před 27 minutami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 34 minutami
Holandský řízek
Kristina1 před 35 minutami
Srdíčka na smetaně
brtna před 3 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 4 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 4 hodinami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 5 hodinami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 6 hodinami
Tématické fráze:
vepřova rolada,
jak se váže roláda,
sosenfix,
vepřová roláda recept,
roláda v ph,
vepřová roláda v ph,
jak se správně váže roláda,
jak se váže maso,
vepřová roláda s nádivkou,
www veprova rolada,
jak se dělá gyrosova omačka,
spony na rolády,
gyrosova omacka,
babicovy recepty-10.11.2012,smažené škvarky,
rolada veprova,
recept na veprovou roladu,
jak se váže roláda recept,
recepty na vepřové rolády,
veprove rolady,
kovove sponky na roladu
Suroviny:
kýta vepřová,
kapusta,
rajče cherry,
cibule,
cibule,
vejce,
sýr niva,
sýr eidam,
protlak rajčatový,
koření gyros,
olej,
jíška,
sůl
Komentáře (24)