Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 485 kJ / 116 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 4,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 73 mg |
Sodík | 860 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové rolky s bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l59J
Moje poznámka
Vepřové rolky s bazalkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l59J
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 1 hodinou
Kedlubnová polévka
Přidáno před 11 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 23 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 58 minutami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 1 hodinou
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 1 hodinou
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 2 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 2 hodinami
Celerové karbanátky s tofu
Pavlina_na_hrad před 2 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
stepan2012 před 3 hodinami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Spidan75 před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřové rolky,
vepřové maso s bazalkou,
vepřová kýta s bazalkou,
vepřová kýta na bazalce,
vepřové na bazalce,
vepřové rolky recept,
rolky z veprove kyty,
bazalka maso,
vepřové maso na bazalce,
recepty bazalka,
vepřova maso s bazalkou,
rolky z kyty,
kýta na bazalce,
vepřové stehno rolky,
vepřová rolka,
bravcove rolky,
bazalka vepřové maso,
maso na bazalce,
vepřové maso bazalka,
maso s bazalkou
Suroviny:
kýta vepřová,
šunka,
bazalka čerstvá,
koření grilovací,
tuk na smažení,
omáčka worcesterová,
sůl,
pepř
Komentáře (13)
mriaj, kýta je stehno...