Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 690 kJ / 4 706 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 281,63 g |
Tuky | 315,71 g |
Vláknina | 81,02 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 5,21 g |
Sůl | 12,51 g |
Sacharidy | 145,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Svíčková na hrubo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xLDq
Moje poznámka
Svíčková na hrubo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xLDq
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 8 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 10 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 13 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 14 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 5 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 7 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 7 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 8 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 8 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 8 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 8 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 8 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 11 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 11 hodinami
Tématické fráze:
nalozeni masa na svickovou,
naložení svíčkové,
jak naložit maso na svíčkovou,
jak odstranit hořkost z omáčky,
servírování svíčkové,
naložit maso na svičkovou,
jak odstranit horkost omacky,
svíčková naložení,
jak odstranit hořkost,
jak odstranit hořkost z guláše,
židovská svíčková,
naložení svíčková,
naložené maso na svíčkovou,
jak odstranit hořkost v omáčce,
svíčková servírování,
chalupářská svíčková,
jak odstranit hořkost z pokrmu,
naložení na svíčkovou,
servírování svíčkové na smetaně,
jak odstranit hořkost z jídla
Suroviny:
hovězí zadní,
sůl,
pepř,
slanina,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
tymián,
bobkový list,
pepř černý,
koření nové koření,
jalovec,
citron,
cukr,
smetana zakysaná,
mléko,
smetana ke šlehání,
brusinky,
citron,
šlehačka
Komentáře (11)