Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trubičky

Trubičky patří na Vánoce mezi oblíbené cukroví. Trubičky z kakaového těsta naplníme oblíbeným krémem nebo pařížskou šlehačkou, namočíme do čokolády a můžeme je nazdobit dle naší fantazie.

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

slunickovin slunickovin

Náročný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 50 min Doba tepelné úpravy: 10 min

60 min (50 min příprava + 10 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 953 kJ /
4 052 kcal
Bílkoviny59,22 g
Tuky218,10 g
Vláknina18,66 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 474 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy453,72 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Ze surovin uděláme těsto, vyválíme a nakrájíme na obdélníčky podle toho, jak máme dlouhé kovové cukrářské trubičky. Krok 2: Kovovou trubičku obalíme těstem, ale neobtáčíme jako u normálních trubiček. Krok 3: Pečeme při 190 °C asi 10 minut a teplé sundáváme z trubiček. Krok 4: Plníme libovolným krémem nebo pařížskou šlehačkou. Krok 5: Konce trubiček máčíme do čokolády. Kdo chce, může ozdobit například marcipánem.

TIP: Kalendář vánočního pečení

Zveřejněno 29. 11. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Trubičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EWoY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Trubičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EWoY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (21)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Miluše: taky se mi jich par rozjizdelo. Pak jsem si nasla trik na to. Je dobre toho testa dat mene a pak jeste povalet primo na te trubicce. Od te doby co to tak delam, mam krasne rourky :-D

Delam podle tohoto receptu uz nejaky ten rok, jsou vyborne :-8

nádherné :-):yes::-)

maria: záleží jaké máte trubičky,já mám úzké,takže kolem těch 35 až 40ks:-K

kolko kusov asi vyjde z jednej davky ?

máte je krásné:yes::-D a jsou moc dobré:-p

tejaja:ano ze začátku jsou tvrdší,krémem potom změknou...děkují za fotečku taky moc hezké:-K

Trubičky som naplnila kokosovým krémom, sú veľmi dobré. Až sa rozležia a zmäknú, nebudú mať chybu :yes:;-) Pridávam bod a fotečku ;-)

nikiii:ano první je namočím do čokolády a pak po ztuhnutí je naplním,ony jsou ze začátku tvrdé,ale jak se tam dá krém zvlhnou a jsou měkké,tak ať se dílo podaří:-K

Trubičky jsou krásné, dneska jdu na ně, jen se chci zeptat - trubičky napřed máčíte v čokoládě a teprve pak plníte, že jde tak krásně vidět ten krém?

Miluše: jak je to možný?ony trochu nabydou na té trubičce a krásně jdou dolů....a s těstem se dobře pracuje,tak nevím v čem se stala ta chyba,že se rozjeli.

top receptyNo vypadají krásně, ale já je zkoušela dneska udělat a všechny se mi v troubě rozlili, jsem naštvaná:no::-//

Hříšně dobré cukrovíčko:yes:

yanull: moc Vám všem děkujííí:-))

Tématické fráze:
trubičky, trubicky recept, recept na trubičky, čokoládové trubičky, krém do trubiček, skořicové trubičky, kakaové trubičky recept, čokoládové trubičky recept, trubičky s pařížskou šlehačkou, recepty na trubičky, trubičky s nivou, trubičky - recept, recept trubičky, recept na marcipánové trubičky, kakaové trubičky s krémem, marcipánové trubičky, trubičky recepty, kremové trubičky, recept na čokoládové trubičky, kynuté trubičky

Suroviny:
mouka hladká, cukr moučkový, kakao, vejce, tuk hera, čokoláda na vaření, tuk ztužený

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu