Vepřová tyrolská játra
Vděčnou a levnou večeří jsou játra, připravovaná na tyrolský způsob, s omáčkou z kořenové zeleniny se zakysanou smetanou. Pokud chcete, aby pokrm měl pravý tyrolský nádech, připravte jako přílohu špecle.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 207 kJ / 1 962 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 219,71 g |
Tuky | 76,12 g |
Vláknina | 20,35 g |
Cholesterol | 3,14 g |
Sodík | 1,43 g |
Sůl | 3,99 g |
Sacharidy | 90,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová tyrolská játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zr7J
Moje poznámka
Vepřová tyrolská játra
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zr7J
Nejnovější recepty
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno před 4 hodinami
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno před 4 hodinami
Hruškové tiramisu
Přidáno před 7 hodinami
Veganský makovec
Přidáno před 8 hodinami
Marinovaná krkovička s argentinským kořením
Přidáno před 11 hodinami
Borůvkové nanuky
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 1 hodinou
Vepřová krkovice v majonéze
Sahula před 1 hodinou
Majonézové rohlíky
Annanas před 1 hodinou
Základní kváskový chleba
Brona.S před 1 hodinou
Fazolové lusky na kyselo
Sahula před 1 hodinou
Houby na kyselo se smetanou
Sahula před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
VeronikaRob před 2 hodinami
Krůtí kostky s bulgurem a zeleninou
petrp před 2 hodinami
Banánové muffiny
anyge před 3 hodinami
Vepřová játra na přírodno
Spepik před 3 hodinami
Tématické fráze:
veprová játra,
játra po tyrolsku,
tyrolská játra,
vepřová játra recepty,
vaříme játra,
veprove jatra,
játra recept,
vaříme-játra,
recepty na vepřové játra,
tyrolske jatra,
vepřová játra recept,
játra recepty,
vaříme z jater,
recepty z vepřových jater,
vepřové játra recepty,
jak dlouho vaříme játra,
vaříme vepřová játra,
cena vepřových jater,
vepř.játra,
jak dlouho dusíme játra
Suroviny:
játra vepřová,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
sádlo,
mléko,
vývar masový,
pepř mletý,
sůl,
pepř,
koření nové koření,
bobkový list,
tymián,
mouka hladká,
smetana zakysaná,
šťáva citronová
Komentáře (28)
Jsem ráda, že chutnalo
Tak pokud je máš tužší tak je tam máš dlouho
Přeji hodně štěstí a ať se povede