Pařížské rohlíčky s dejmalovým krémem
Ořechy, máslový krém a čokoládová poleva. Oblíbená trojice pečícího světa, která doprovází nespočet základů na různé druhy cukroví. Vyzkoušejte tuto verzi rohlíčků, které jsou po upečení tvrdé, ale s krémem a polevou zvláční.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 30 829 kJ / 7 368 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,22 g |
Tuky | 517,51 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 1,63 g |
Sodík | 556 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 529,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pařížské rohlíčky s dejmalovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7GR
Moje poznámka
Pařížské rohlíčky s dejmalovým krémem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w7GR
Nejnovější recepty
Papriky plněné lečem
Přidáno před 1 hodinou
Krémová květáková polévka s mrkví a smetanou
Přidáno před 3 hodinami
Zelenina po čínsku s hlívou a shitake
Přidáno před 21 hodinami
Ostružinové kousky s tvarohem
Přidáno 11. 8. 2025 07:02:02
Rychlá květáková polévka
Přidáno 11. 8. 2025 06:57:51
Převalovaná meruňková buchta podle Ivety Fabešové
Přidáno 10. 8. 2025 17:25:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Žebírka BBQ
dastymisa před 50 minutami
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Klivan před 10 hodinami
Smažené cukety
Tajemnost před 13 hodinami
Zelené fazolky na slanince
cherst před 13 hodinami
Houbová smaženice
Sam.79 před 13 hodinami
Osvěžující melounové smoothie
Valis před 14 hodinami
Drobenkový koláč
Popelkaa před 14 hodinami
Mrkvové šátečky od Ivety
Hanis před 15 hodinami
Oříšková bábovka
Kattyy před 15 hodinami
Tématické fráze:
parizske rohlicky,
dejmaluv krem,
parizske rohlicky recept,
krém do pařížských rohlíčků,
pařížské tyčinky s krémem,
krém se ztuženým tukem,
recept na pařížské rohlíčky,
krém na rohlíčky,
rohlíčky pařížské,
krém ze šlehaných vajec,
kokosové rohlíčky s krémem,
rohlicky s kremem,
pařížský krém do cukroví,
pařižsky rohličky,
cukroví se ztuženým tukem,
krém do přížských rohlíčku,
pařížské rohlíčky ze salka,
rohlíčky s pařížských krémem,
pařížský krém ze salka,
dejmalův krémem
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
ořechy vlašské,
vejce,
žloutek,
tuk 100%,
máslo,
cukr moučkový,
vejce,
rum,
kakao,
poleva čokoládová
Komentáře (22)
Já bych nejspíš ušlehala nejen cukr, vejce, rum a kakao, ale i máslo. A na to dodatečné zašlehání bych nechala jen ten 100% tuk.
Výše uvedený návod na krém nechápu a že už mám za sebou hodně druhů a kil krému.
P.s. Už jsem našla ten výše zmíněný dejmalův krém a je to jak jsem psala. Recept je špatně popsán, či opsán.
https://www.labuznik.cz/recept/dejmaluv-krem/
Přepiš si je tam, prosím, všechny recepty na topkách to tak mají.