Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 748 kJ / 1 613 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,20 g |
Tuky | 102,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 288 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 6,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Veškeré suroviny smícháme a ponoříme do nich maso, víno a olej musí sahat do výše masa, koření řádně vetřeme do masa po obou stranách a necháme odležet přes noc v ledničce. Ráno ještě obrátíme.
Krok 2: Pak maso vyndáme z marinády, tu vlijeme do tlakového hrnce, zahřejeme, vložíme maso, případně podlijeme a necháme dusit cca 20-25 minut.
Krok 3: Po otevření hrnce zkontrolujeme, zda je maso měkké – mělo by být, případně dochutíme (já už nedochucovala, koření obsahuje i sůl, takže opatrně), necháme na vypnutém sporáku odpočinout asi 10 minut a podáváme.
Krok 4: Já jako přílohu zvolila br.kaši a salát Moravanku.
Zveřejněno 20. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí líčka Hungaria
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GWp0
Moje poznámka
Hovězí líčka Hungaria
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GWp0
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 7 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 10 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 18 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 7 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 8 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 11 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 11 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 12 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 13 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 13 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 15 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 16 hodinami
Tématické fráze:
hovězí líčka,
hovězí líčka recept,
hovězí líčka recepty,
hovězí líčka bez vína,
koření hungaria,
licka recept hovězí,
recepty hovezi licka,
líčka recepty,
co jsou hovězí líčka,
recept na líčka hovazi,
recepty na hovězí líčka,
recept na hovezí licka,
makro hovězí líčka,
lickovy salat,
hovězí líčka makro,
recept hovězí licka,
hovězí líčka -příloha,
líčka recept,
recept na líčka,
hovězí líčka a recept
Suroviny:
líčka hovězí,
víno červené,
koření hungaria,
olej olivový extra virgin
Komentáře (24)