Suroviny
Porce: 4 pořádné ;-)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 749 kJ / 4 003 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 202,46 g |
Tuky | 268,72 g |
Vláknina | 51,20 g |
Cholesterol | 524 mg |
Sodík | 4,43 g |
Sůl | 10,15 g |
Sacharidy | 156,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička plněná špekovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKvz
Moje poznámka
Krkovička plněná špekovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AKvz
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 1 hodinou
Bábovka...
Marcela0123 před 1 hodinou
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 3 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
krkovice recepty,
krkovice recept,
krkovice recept,
krkovička recepty,
krkovička se zelím,
krkovička recept,
krkovice plněná zelím,
recepty z krkovice,
kluci v akci recepty se zelím,
kluci v akci krkovicka,
kluci v akci plněné masové závitky,
krkovička plněná,
krkovice se zelím,
kluci v akci plněná krkovička,
plněná krkovička,
krkovici plnená zelim,
top recepty plněné cibule,
recepty krkovice,
krkovice plněná se zelím,
plněná krkovice
Suroviny:
krkovice vepřová,
špek,
zelí bílé,
cibule,
brambory,
pivo světlé,
semínka hořčičná,
semínka hořčičná,
kmín drcený,
cukr,
ocet,
olej,
cibulky sterilované,
hořčice dijonská,
hořčice,
mouka hladká,
vývar,
pepř,
sůl
Komentáře (14)
Bibi, to je právě podstatný detail toho receptu, použití čerstvého a dušeného zelí - místo kysaného. Také ta hořčičná semínka dělají své... Zkus, uvidíš...