Suroviny
Porce: 6 a 2 deti
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 37 335 kJ / 8 923 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 848,15 g |
Tuky | 506,62 g |
Vláknina | 38,60 g |
Cholesterol | 3,54 g |
Sodík | 3,95 g |
Sůl | 9,48 g |
Sacharidy | 223,47 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kruta s kastanovou nadivkou a kapustove brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXYx
Moje poznámka
Kruta s kastanovou nadivkou a kapustove brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXYx
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 18 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 18 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 18 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 18 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynuté koláčky staročeské
Jana.Vernerova před 29 minutami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
monikacekcl před 37 minutami
Borůvkový táč
PavelR před 59 minutami
Panenka na žampionech a sušených rajčatech
knihomolka před 1 hodinou
Gulášové krůtí plátky na houbách
Jan Nemec před 1 hodinou
Panenka plněná nivou a sušenými rajčaty
Grinchch2010 před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
jarda.vcela před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
iFanoush před 1 hodinou
Vepřová plec na kedlubnách, v pomalém hrnci
radekfiala před 1 hodinou
Grilované krevety
Monkrizova před 1 hodinou
Tématické fráze:
jak dlouho pect krutu,
kruta,
kruta recepty,
jak upect dobre krutu,
plněné maso kaštanovou náplní,
jak upect krutu,
krůta recept,
pečená krůta s s kapustou,
nejlepsi pec. kruta,
nadívaná krůta kaštany,
kruta v římském,
jak se dlouho pece kruta,
jak uvarit krutu,
jak dlouho peci krutu,
kruta s kapustovym zelím,
jak dlouho pect celou krutu,
rozpect krutu,
kruta jak ji pect,
jak upect celou krutu,
krůta v kapustě
Suroviny:
krůta,
máslo,
játra kuřecí,
kaštan jedlý,
vejce,
maso mleté,
sůl,
květ muškátový,
mandle,
strouhanka,
brambory,
cibulka jarní,
mrkev,
smetana,
kapusta,
sůl,
pepř
Komentáře (14)