Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 659 kJ / 874 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,96 g |
| Tuky | 27,81 g |
| Vláknina | 2,56 g |
| Cholesterol | 266 mg |
| Sodík | 735 mg |
| Sůl | 1,65 g |
| Sacharidy | 26,58 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové plátky s fazolkami a křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLO3
Moje poznámka
Vepřové plátky s fazolkami a křenem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qLO3
Nejnovější recepty
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 3 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 7 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 22 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 20. 12. 2025 12:19:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina kapustnica
Kajkajak před 22 minutami
Šunkofleky
Kajkajak před 27 minutami
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Petik05 před 29 minutami
Šlehačkové cukroví
Irenaha před 1 hodinou
Brokolicové placičky se sýrem
lenka64892 před 1 hodinou
Kuřecí nudličky s ananasem
olapolap před 1 hodinou
Masové kuličky v rajské omáčce
mafinka888 před 2 hodinami
Vinná klobása trochu jinak
Peetrys před 2 hodinami
Vinná klobása se žampiony, sýrem a šunkou
Sahula před 2 hodinami
Vinná klobása pečená na zelí s karamelizovanou cibulkou
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřový plátek s fazolkami,
vepřové plátky,
veprovy platek s krenem,
vepřové plátky s lusky,
vepřový plátek na fazolich,
vepřové plátky a fazolové lusky,
vepřové platky s fazolkami,
veprove platek s fazolky recept,
vepřový na fazolí,
platky vepřové panenky,
vepřové plátky recept,
veprove mas s fazolí,
vepřové plátky recepty,
vepřové plátky s fazolové lusky,
vepřové plátky s fazolky a opečenými brambory,
křen fazolkami,
opéct podusit,
vepřové s fazolkami a kuskusem,
veprove platky na fazolové lusky,
veprové plátky s fazolkami jako příloha
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
pepř,
olej,
máslo,
mouka hladká,
fazolky sterilované,
kečup sladký,
česnek,
křen
Komentáře (14)
1974andrea: ano, přesně tak, nejdříve masíčko skoro doměkka opéct, spíše pomaleji, pak odložit stranou, dát podusit fazolky a nakonec přidat maso, na chvilku všechno spolu podusit, aby se chutě propojily