Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 366 kJ / 88 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,74 g |
Tuky | 4,86 g |
Vláknina | 2,56 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 183 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 8,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí stehna po zbojnicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Kkl
Moje poznámka
Kuřecí stehna po zbojnicku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8Kkl
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 15 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 18 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 19 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játra na špeku se šunkovou rýží
poirotka před 3 minutami
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 7 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 9 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 9 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 10 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 12 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 12 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 12 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 12 hodinami
Tématické fráze:
kuře na zbojnický způsob,
po zbojnicku,
maso po zbojnicku,
kuřecí stehna,
vepřové po zbojnicku,
pečené kuře po zbojnicku,
recepty kuřecí maso stehna,
recepty na kuřecí stehna,
kuřecí stehna recept,
vepřové maso po zbojnicku,
kuřecí na zbojnický způsob,
kuřecí stehna recepty,
kruti po zbojnicku,
vepřové na zbojnický způsob,
recept na kuřecí stehna,
kuřecí maso po zbojnicku,
kuřecí držátka,
recept kuřecí stehna s vepřového masa,
recepty na kuřecí horní stehna,
recet na kureci stehna
Suroviny:
stehno kuřecí,
klobása pikantní,
smetana ke šlehání,
hořčice,
česnek,
sůl,
pepř,
koření grilovací,
kmín celý
Komentáře (22)
Jani dobrota na talíři