Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 948 kJ / 1 661 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,76 g |
Tuky | 129,62 g |
Vláknina | 15,05 g |
Cholesterol | 1,39 g |
Sodík | 3,11 g |
Sůl | 7,65 g |
Sacharidy | 47,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLoD
Moje poznámka
Játra s jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gLoD
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 8 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 15 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 3 hodinami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 5 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 5 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 5 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 7 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 8 hodinami
Masopustní šišky (univerzální těsto na koblihy, vdolky a šišky)
Danniel před 10 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 10 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 10 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 11 hodinami
Tématické fráze:
játra s jablky,
telecí játra na cibulce s jablky,
játra s jablkem,
játra na jablkách,
pokrmy z jablek,
veprová játra s jablky,
recept jatra s jablky,
játra s jablky recept,
jatra s jablkama,
recepty jatra s jablky,
telecí játra s jablky,
recept na játra s jablky,
játra s jabkama,
krůtí játra na jabkách,
kachní játra s jablky,
vaření jatra s jablky,
veprove jatra s jablky,
játra na jabkách,
jjatra s jablky,
jatra s jabkem
Suroviny:
játra kuřecí,
párky,
slanina,
cibule,
jablko,
tuk na smažení,
sůl
Komentáře (8)
Hanko - vlož to raději jako nový recept, tohle je opravdu matoucí