Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 262 kJ / 1 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,25 g |
Tuky | 39,02 g |
Vláknina | 20,65 g |
Cholesterol | 837 mg |
Sodík | 740 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 146,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hladká Ančka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVrv
Moje poznámka
Hladká Ančka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVrv
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 7 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 7 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 8 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 12 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 12 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
ZboSy před 17 minutami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 43 minutami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 50 minutami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 5 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 7 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 7 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 8 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 8 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 9 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 9 hodinami
Tématické fráze:
polévka ančka,
polévka hladká anča,
ančka,
hladká anička,
polévka anča,
recept na hladkou ančku,
ančí guláš,
polevka anča hladka,
recept na hladkou ancu,
hladová polévka,
hladká anna recept,
hladová mouka,
hladkáančka,
hladka anča polevka,
ančka polévka,
recept polévka ančka,
anicka hladká,
polěvka hladká anička,
polivka hladka anicka,
anča hladká polevka recept
Suroviny:
brambory,
vejce,
cibule,
kmín mletý,
mléko,
mouka hladká,
sůl,
ocet,
cukr,
petrželka,
máslo
Komentáře (7)
Moc hezky jsem si v poznámce početla a dozvěděla jsem se zase nové věci,děkuji