Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 262 kJ / 1 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,25 g |
Tuky | 39,02 g |
Vláknina | 20,65 g |
Cholesterol | 837 mg |
Sodík | 740 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 146,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hladká Ančka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVrv
Moje poznámka
Hladká Ančka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVrv
Nejnovější recepty
Květákové rizoto s krevetami a sýrovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Ruské bifteky
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí stripsy z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Salát s hruškou, salátovými lístky, ořechy a balkánským sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Kokosový koláč s ořechy a jahodami bez mouky
Přidáno před 23 hodinami
Husitská směs
Přidáno 22. 3. 2025 11:04
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
padydek1 před 9 minutami
Americký mrkvový dort se smetanovým krémem
TondaJ před 18 minutami
Citronová bábovka babeta
padydek1 před 41 minutami
Mánkova pomazánka z kapřích jiker
Pochopova před 1 hodinou
Buchtičky s krémem
Hejhulka007 před 1 hodinou
Výborná fazolová polévka
Falcone před 2 hodinami
Jelení opilá dobrota
Irena_mamka před 3 hodinami
Poctivá květáková polévka
Rousie před 3 hodinami
Panenčiny medailonky v houbové omáčce
knihomolka před 3 hodinami
Fazolky na smetaně
Michaela87 před 3 hodinami
Tématické fráze:
polévka ančka,
polévka hladká anča,
ančka,
hladká anička,
polévka anča,
recept na hladkou ančku,
ančí guláš,
polevka anča hladka,
recept na hladkou ancu,
hladová polévka,
hladká anna recept,
hladová mouka,
hladkáančka,
hladka anča polevka,
ančka polévka,
recept polévka ančka,
anicka hladká,
polěvka hladká anička,
polivka hladka anicka,
anča hladká polevka recept
Suroviny:
brambory,
vejce,
cibule,
kmín mletý,
mléko,
mouka hladká,
sůl,
ocet,
cukr,
petrželka,
máslo
Komentáře (6)