Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený králík na kysaném zelí a černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MBN5
Moje poznámka
Pečený králík na kysaném zelí a černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MBN5
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 20 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 20 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 1 hodinou
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Krůtí roštěná
Diviska87 před 1 hodinou
Rajčatový protlak
douver před 2 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 3 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 6 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 6 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 7 hodinami
Tématické fráze:
pečený králík na zelí,
pečený králík se zelím,
králík pečený na zelí,
recepty pečený králík v zelí,
králík na zelí,
peceny kralik,
králík na kyselém zelí,
kralik s kysanym zelim,
kralik na černem pive,
králík s bramborovým salátem,
vynikající pečený králík,
králik na pivu,
králík na černém pivu,
recepty - králík na zelí,
králík pečený v troubě se zelím a černým s pivem,
pečeny kralik na zelím,
králík recepty na černém pivu,
zeli na pive,
maso na pivě a kysaného zelí,
maso na zelí a černém na pivu
Suroviny:
králík,
zelí kysané,
pivo černé,
koření divočina,
sůl,
kmín celý,
špek
Komentáře (9)
Ani Pinďovi skoro nezůstalo
bod jsem dala hned
králíky mám moc ráda a právě ta chuť masa je moc dobrá, proto nechápu, nebyl cítit králíkem? Ale králík nesmrdí, aspoň ti naši