Švestkové čatní
Hustá omáčka zvaná čatní má svůj původ v Indii. Švestkové čatní je díky zázvoru lehce pikantní a dodá pokrmům zajímavou chuť. Hodí se k jakémukoliv druhu masa nebo k aromatickým sýrům.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 720 kJ / 1 845 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,62 g |
Tuky | 7,27 g |
Vláknina | 66,63 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 115 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 400,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestkové čatní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/32Ap
Moje poznámka
Švestkové čatní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/32Ap
Nejnovější recepty
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Bezlepkové karamelizované jablečné muffiny s ořechy
Přidáno před 11 hodinami
Tortillové košíky
Přidáno před 12 hodinami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 14 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno 6. 5. 2025 19:32
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Anglické palačinky
Layoo před 5 hodinami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 10 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 10 hodinami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 11 hodinami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 11 hodinami
Hovězí na česneku
Modraska před 12 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 15 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 15 hodinami
Tématické fráze:
čatní ze švestek,
švestkove čatní-recept,
švestkové chutney,
čatný ze švestek,
čatní,
švestkové chatní,
švestkové chatney,
švestkové recepty,
chatni ze svestek,
čatní recept,
šveskové čatní,
čatný,
chutney ze švestek,
hruškové čatni,
švestkové chutney recept,
čatni z švestek,
recept na catni,
chutney švestkové,
švestkové chutney recepty,
chatney
Suroviny:
švestky,
jablko,
cibule,
cukr,
sůl,
zázvor mletý,
skořice mletá,
pepř mletý,
koření hřebíček,
ocet
Komentáře (14)
Voní to krásně.