Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 126 kJ / 747 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,75 g |
Tuky | 10,41 g |
Vláknina | 23,72 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 331 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 125,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ovarová polévka se strouháním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KE2r
Moje poznámka
Ovarová polévka se strouháním
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KE2r
Nejnovější recepty
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový džem
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno před 14 hodinami
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 16 hodinami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno 15. 8. 2025 15:20:45
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno 15. 8. 2025 15:12:35
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hubník s anglickou slaninou
kacaba10 před 1 hodinou
Jednoduché Margot řezy
Petreli před 2 hodinami
Nekynuté šátečky
Bohunka37 před 3 hodinami
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
majka-24 před 4 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Lucia81 před 4 hodinami
Slaný cuketový koláč
ihrdlick před 5 hodinami
Kuře na leču
Ivet88 před 6 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Lelekovicero před 6 hodinami
Vynikající langoše
pazderka83 před 6 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
karel_koutnik před 7 hodinami
Tématické fráze:
polevka z bučku,
ovarova polevka,
ovarová polévka recept,
ovarovy vyvar,
vepřová polévka z bůčku,
polevka s bučku,
rajská polévka se strouháním,
ovarové koleno polevka,
ovarova polevka z bůčku,
poctivá ovarova polévka,
polévka ovarova,
bucek ovarovy,
ovarový bůček,
strouhání do v rajské polevky,
vepřová polévka z bučku,
bucek na polévky,
recep na vlockovou polevku,
vepřová polévka s bučku,
ingredience do ovarove polivky,
bucek vyvar
Suroviny:
koleno vepřové,
mrkev,
petržel,
celer,
česnek,
koření nové koření,
majoránka,
cibule,
pepř,
sůl,
voda,
vejce,
mouka hrubá
Komentáře (19)
Samozřejmně že mohla, ale počítejte stím, že polévka bude mít krásný dádech uzeného masa, tedy lépe řečeno zauzeného. Neb uzená kolena, pokud si je neuděláte sami, tak je to jen lehce zauzené, aby se z kolena nezteratila váha.. Je to stejně juak u všech prodávajících masných výrobků rádoby uzených.
Polévka z tohoto kolena bude zcela jiná, a je třeba ji taky jinak doplnit polévkovou přílohou, tedy já doporučuju kroupy a brambory. Na závěrečnou chuť já dávám majoránku.
TAK ŽE JE TO MOŽNÉ, ALE JINÉ LEVL.
,,toš tak,,
jEN TAK NA OKRAJ, pokuste se počítat se nou: když uvaříte koleno, oddělíte maso a další co se dá sníst od toho co děte prostě pryč a propočtete si cenu za to co sníte a co takzvaně vyhodíte, tak dojdete k překvapivému výsledku.
ALE ZASE TA CHUŤ ZA TO STOJÍ? A NEO JE LÉPE KOLENO NAHRADIT TŘEBA ............... TO SI DOPLŇTE SAMA, CO BY VÁM VYHOVOVALO.
No, mohla a bude to jako nebe a dudy
***
(200 g kořenové zeleniny):150 g mrkve 100 g petržele 50 g celeru
Zajímavé počty, že