 
		
Suroviny
Porce: 5 - 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 360 kJ / 564 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 105,00 g | 
| Tuky | 16,00 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 200 mg | 
| Sodík | 260 mg | 
| Sůl | 0,50 g | 
| Sacharidy | 0,00 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Vepřové maso nakrájíme na nudličky, nakrájíme cibuli a papriky, pórek a mrkev.
	Krok 2: K masu přidáme koření : kari, pepř, sůl, trochu maggi a lžíci sojové omáčky, lžíci kečupu. Zamícháme a přidáme zeleninu. Necháme v lednici v zavřené misce odležet do druhého dne.
	Krok 3: Rozpálíme trochu oleje na wok pánvi, přidáme maso a za občasného míchání smažíme. Těsně před koncem přidáme cca 1,5 dcl vody, ve které jsme rozmíchali lžičku škrobu. Minutku ještě povaříme a je hotovo!
Zveřejněno 8. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Čína podle Iduun
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ykWz
Moje poznámka
					 
				
Čína podle Iduun
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ykWz
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 2 hodinami
	
			 
	
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Nejlepší langoše
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 1 hodinou
	
			 
	
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 1 hodinou
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 4 hodinami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 4 hodinami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 5 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 7 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 7 hodinami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 8 hodinami
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 9 hodinami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 9 hodinami
						Tématické fráze:
						
							pokrm čína, 
						
						
							pravá čína recept, 
						
						
							pravá čína z kuřecího masa, 
						
						
							recept na čínu, 
						
						
							jak uvařit čínu, 
						
						
							prava čina, 
						
						
							recept na pravou cinu, 
						
						
							pravá kuřecí čína, 
						
						
							cína, 
						
						
							pravá čína z vepřového masa, 
						
						
							jak uvařit pravou čínu, 
						
						
							cína jidlo recept, 
						
						
							čína pokrm, 
						
						
							čina po činsky recepty, 
						
						
							recepty na pravou čínu, 
						
						
							cina jidlo, 
						
						
							recept pravá čína, 
						
						
							kuřecí cina jako z restaurace, 
						
						
							recept cína, 
						
						
							čína jako z restaurace
						
					
						Suroviny:
						
							maso vepřové, 
						
						
							cibule, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							pórek, 
						
						
							mrkev, 
						
						
							hrášek, 
						
						
							koření kari, 
						
						
							pepř, 
						
						
							sůl, 
						
						
							maggi, 
						
						
							omáčka sojová, 
						
						
							kečup sladký, 
						
						
							škrob
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (21)
Hezky připravená"Čina"Receptík se mi líbí
Jo, uprav název a nikdo nebude nic psát.
Asi upravím název na "minutkovou směs masa a zeleniny na pánvi podle Iduun"
Jen tak mimochodem, nikdy bych si netroufla tvrdit že dělám něco jako "pravou čínu" . Vím že toto je opravdu jen mutace číny. ale nějak jsem nevěděla jak jinak to pojmenovat
každopádně tento pokrm dělám už dlouho a všem moc chutná....tak přestaňte rýpat do názvu a pochutnejte si
Logika koukám nepatří k výbavně bílého muže...
Když někdo splácá zelí, vepřové, kmín, kečup, vegetu, housky, vejce a mouku dohromady, nechá to odležet a pak to zalije pivem a uvaří, tak tomu taky neříká česká kuchyně po mém.