Hovězí na celeru
Chybí vám nápad co uvařit k nedělnímu obědu? Prošpikované a předem naložené maso, upečené doměkka a podávané se smetanovou omáčkou krásně vonící po celeru, může být jednou z možností, kterou lze snadno připravit.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 830 kJ / 1 632 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,51 g |
Tuky | 93,96 g |
Vláknina | 33,00 g |
Cholesterol | 352 mg |
Sodík | 2,39 g |
Sůl | 5,68 g |
Sacharidy | 34,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR4z
Moje poznámka
Hovězí na celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wR4z
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 26 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 37 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 7 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 13 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na celeru,
hovězí maso na celeru,
hovězí pečeně na celeru,
recepty hovězí maso na celeru,
recept hovězí na celeru,
hovězí celer,
hovězí na celeru recept,
maso na celeru,
celer recepty,
recepty hovezí na celeru,
hovězí na celeru,
hovezi v celeru,
hovězí mase na celeru,
hovězi na celetu,
hovezi zadni na celeru,
hovězí kostky na celeru,
hovězí zadní recepty,
hvězí maso,
hověz maso ragú,
hovězí na celer
Suroviny:
hovězí zadní,
celer,
cibule,
špek,
pasta sardelová,
mouka hladká,
smetana,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (8)
Jen jsem neměla hovězí vcelku,byly plátky.Tak jsem po uležení masa druhý den rozškvařila kostičky slaniny,na to vložila"masový"základ a pak už dál podle uvedeného postupu