Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 124 kJ / 3 854 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,02 g |
Tuky | 166,07 g |
Vláknina | 29,40 g |
Cholesterol | 956 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 457,09 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Propletená dobrůtka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DED5
Moje poznámka
Propletená dobrůtka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DED5
Nejnovější recepty
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 8 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 1 hodinou
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 1 hodinou
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 2 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 2 hodinami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 2 hodinami
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 4 hodinami
Linecká kolečka III.
Panova před 4 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
Lennulinka před 4 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Vlasti80 před 8 hodinami
Angreštový nadýchaný koláč
ivetdvorak před 8 hodinami
Tématické fráze:
propletený závin z listového těsta,
štrudl propletený,
jak motat jidase,
propletena buchta,
lité štrudle,
kynute propletene,
kynuté pletence,
jak zatocit pletenec,
kynuty závin propleteny,
ořechový závin z kynutého těsta stočený do copu,
jak motat tringel,
kynute.bulky.s.rozinkami.bez.kynuti,
propletený štrudl,
co udělat z vykynutého těsta,
těsto propletené,
makový závin stočený,
propletani strudlu,
jak upléct cop kynutý,
recept lité štrudle,
proplétání u závinů
Suroviny:
mouka polohrubá,
droždí,
žloutek,
sůl,
olej,
mléko,
cukr,
vejce,
ořechy
Komentáře (9)
Autorka by názov mohla upraviť...
http://www.toprecepty.cz/recept/7750-slovensky-pud...