Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 550 kJ / 2 283 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,25 g |
Tuky | 51,60 g |
Vláknina | 24,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,03 g |
Sacharidy | 376,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tmavší bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXKA
Moje poznámka
Tmavší bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YXKA
Nejnovější recepty
Rizoto z vepřového plecka
Přidáno před 10 hodinami
Závin s hruškou a hermelínem
Přidáno před 16 hodinami
Banánový chlebíček
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové sádlo z domácí pekárny
Přidáno před 17 hodinami
Boršč na neděli
Přidáno 11. 10. 2025 05:06:13
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno 10. 10. 2025 20:56:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňová polévka se zázvorem a kari
Iris02 před 48 minutami
Lívance bez kynutí
Houmicek před 59 minutami
Vepřová plec po znojemsku
Vanda_A před 1 hodinou
Kelímková jogurtová buchta s drobenkou
Kajkajak před 7 hodinami
Hraběnčiny řezy
HankaVav před 10 hodinami
Chléb z kvásku
Olga077 před 12 hodinami
Jáhly se švestkami
Monkrizova před 13 hodinami
Chléb s omeletou (vaječný řízek)
jeho.vysost.zeli před 13 hodinami
Krémová cibulačka
Jitkazmecka před 13 hodinami
Koláče podle babičky
Eva_H před 14 hodinami
Tématické fráze:
výroba baget,
domácí tmavá bageta,
baget,
bageta rustikální kořen,
recept na bagetu jak se peče,
domácí bageta na chlebíčky,
bageta recept,
domácí bageta v chlebíčkové formě,
recepty na bagety,
tmava veka,
recept na tmavou bagetu,
pšeničný preferment,
kde seženu lněné semínko,
domácí bagety na chlebíčky,
kombageta,
domaci bagety z tmave mohky,
recept na baget,
bageta,
bagetky s prefermentem,
vyrob si domabagetu
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
droždí,
voda,
cukr,
olej,
sůl,
semínka lněná,
mouka žitná chlebová,
mouka chlebová pšeničná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (32)
Obecně by se dalo říct, že omládek je kvásek z droždí (jako ten do "babiččiných" buchet), ale s předem daným poměrem mouky a vody
http://www.toprecepty.cz/recept/23489-omladek/