Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 347 kJ / 1 278 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,38 g |
| Tuky | 112,76 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 1,36 g |
| Sodík | 1,89 g |
| Sůl | 4,67 g |
| Sacharidy | 12,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nadívaná kuřecí stehna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QL49
Moje poznámka
Nadívaná kuřecí stehna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QL49
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 3 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 3 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 4 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 4 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 14 minutami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 3 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 3 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 4 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 4 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 5 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 5 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 5 hodinami
Tématické fráze:
nadívané kuře,
kuřecí stehna,
kuřecí stehna recepty,
kuřecí stehna recept,
nadivana drubez,
plněná kuřecí stehna,
nadívaná kuřecí stehýnka,
recept na nadívané kuře,
nadivane,
nadívané kuře játrou,
kuřecí nadívaná stehna se slaninou,
recept na kuřecí stehna,
pečená nadívaná kuřecí stehna,
nadivane kruti stehno,
kuřecí stehna nadívaná sýrem,
nadivka do kuřete s jatrou,
plněné kuřecístehna nádivkou,
nadivané kuřeci stehynko,
nadivané kuřeci maso,
kuřecí stehna vykoštěná plnena nadivkou
Suroviny:
stehno kuřecí,
játra drůbeží,
žampióny,
slanina,
vejce,
žemle,
smetana,
petrželka,
sůl,
pepř
Komentáře (10)