Suroviny
Porce: 4 - 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 631 kJ / 1 585 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 254,76 g |
Tuky | 43,44 g |
Vláknina | 13,20 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 3,62 g |
Sůl | 10,02 g |
Sacharidy | 38,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jalapeňos nudličky z wokovy pánvičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O9NY
Moje poznámka
Jalapeňos nudličky z wokovy pánvičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O9NY
Nejnovější recepty
Závin s hruškou a hermelínem
Přidáno před 13 hodinami
Banánový chlebíček
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové sádlo z domácí pekárny
Přidáno před 14 hodinami
Boršč na neděli
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohovo povidlový koláč s mandlemi
Přidáno 10. 10. 2025 20:56:35
Fazolová pomazánka
Přidáno 10. 10. 2025 17:22:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kelímková jogurtová buchta s drobenkou
Kajkajak před 4 hodinami
Hraběnčiny řezy
HankaVav před 7 hodinami
Chléb z kvásku
Olga077 před 9 hodinami
Jáhly se švestkami
Monkrizova před 10 hodinami
Chléb s omeletou (vaječný řízek)
jeho.vysost.zeli před 10 hodinami
Krémová cibulačka
Jitkazmecka před 10 hodinami
Koláče podle babičky
Eva_H před 10 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
schoeniger před 11 hodinami
Domácí utopenci
Simona Maskova před 11 hodinami
Tématické fráze:
jalapeňos,
jalapeňos recepty,
co je chalapenos,
recepty s jalapeňos,
koření jalapeňos,
chalapinos,
kureci nudličky jalapenos,
naložené jalapenos,
co to je jalapeňos,
wokova pánev recepty,
jamie oliver panvičky,
jalapenos recept,
recepty jalapenos,
maso jalapenos,
jalapenos co to je,
krůtí nudličky na smetaně,
japapeňos co je to,
co je to jalapeňos,
hovězí nudličky jalapeňos,
palapenos
Suroviny:
prsa kuřecí,
paprička jalapeňos,
zázvor sušený,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
olej olivový,
žampióny,
celer řapíkatý,
cibule,
kapie červená,
pórek,
cibulka jarní,
máslo,
olej slunečnicový,
ocet balsamiko,
sirup javorový,
sůl mořská
Komentáře (33)
Ale oko zvláda
děkuji, milý pane Porado
spagetka: není až tak pálivé, já bych ještě klidně přidala
děkuju všem za hezké komentíky
Rozdělím se s tebou o jednu vychytávku, kterou mám od Číňanů. Když se dělá jakékoliv maso na pánvi(rádoby "čína") do které pak má přijít zelenina (porek, cibule, mrkev, paprika ....) je dobře udělat zeleninu zvlášť na woku, protože pouští vodu a z masa jinak udělá blebtu. To se asi ví, tvůj postup je toho dokladem. Ale není tak známo, že se dá wok rozpálit nasucho, vlije se krapítek v o d y , aby zasyčelo a v té "páře" a zvlhlém woku se zelenina udělá hned a pak vmíchá do masa.
Polévku někdy vyzkoušej, je dobrá
maris: není to až tak hrozné, myslela jsem, že to bude mít větší grády, to koření.. tak jsem přidávala, a přidávala...
a mmch.. chtěla jsem dělat tu tvou Thajskou polívku, leč nesehnala jsem koriandr, což myslím, že je v téhle polévce důležité.. tak holt jindy