Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 093 kJ / 978 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,18 g |
Tuky | 84,22 g |
Vláknina | 4,30 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,75 g |
Sůl | 4,35 g |
Sacharidy | 17,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZVD
Moje poznámka
Hovězí na víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JZVD
Nejnovější recepty
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 12 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 22 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 4 minutami
Řecká musaka
misula29 před 1 hodinou
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 4 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 4 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 6 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 7 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 10 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 22 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 22 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 22 hodinami
Tématické fráze:
hovězí zadní recept pohlreich,
hovězí maso na víně,
hovězí krk pohlreich,
hovězí pérko,
recepty pohlreich hovězí krk,
hovězí na na cervenem vine,
hovězí pérko recepty,
hovezi na cervenem vine,
na víně,
hovězí zadní pohlreich,
hovězí navíně,
hovězí pérko recept,
hovězí recepty,
hovězí roštěná na víně,
hovězí na portském,
vaření s italem hovězí na víně,
hovězína víně,
recept na hovězí,
hovezinavine,
recepty na vine
Suroviny:
přední hovězí,
víno červené,
cibule,
slanina,
bobkový list,
koření nové koření,
pepř celý,
jalovec,
tymián,
mouka hladká,
kečup sladký,
vývar,
sůl
Komentáře (10)
jikotka nepíšeš tam žiadnu soľ má to tak byť?...ja som na konci omáčku trošku prisolila...