Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 003 kJ / 2 391 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,12 g |
Tuky | 156,32 g |
Vláknina | 17,08 g |
Cholesterol | 431 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,77 g |
Sacharidy | 57,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kančí žebírka na víné a jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AOJz
Moje poznámka
Kančí žebírka na víné a jalovci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AOJz
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 14 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 20 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 23 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno 21. 8. 2025 08:27:15
Čokoládový koláč s ovocem
Přidáno 20. 8. 2025 15:00:02
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové brownies
verisek08 před 12 minutami
Bramboráky nastavované kuskusem s hlívou
ZboSy před 15 minutami
Cuketová polévka s nivou
Glapet před 1 hodinou
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
pesmax před 1 hodinou
Italská rajčatová polévka
JindraPrazska před 2 hodinami
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
IIvveettaa před 2 hodinami
Grilované krevety
Hombr před 3 hodinami
Játra na špeku se šunkovou rýží
poirotka před 4 hodinami
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 12 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 14 hodinami
Tématické fráze:
kančí pečená žebra na víně,
jak pripravit kanci zebra,
kančí žebra na víně,
kančí žebra po myslivecku,
kančí žebírka,
kančí žebra,
kanci zebirka recept,
kančí žebra na zelenině,
grilovaná žebra z divočáka,
kančí na jalovci,
kančí žebra recept,
recept na kančí žebírka,
kančí žebra na červeném víně,
kančí žebírko,
kančí žebra na jalovci,
kančí po myslivecku,
kančí zebra recepty,
žebra na víně,
recepty zvěřina kančí žebra,
zebra z divocaka
Suroviny:
kančí žebírka,
víno bílé,
jalovec,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
pyré rajčatové,
slanina,
vývar,
koření na zvěřinu,
mouka,
cukr,
máslo,
olej,
sůl
Komentáře (16)
Ivulinko, nikdy není pozdě začít
Rebi, yanullko -
Hani, až nějakého ulovíš, pošleš kousek žebírek ?
Andreo - tak to máš smůlu
Parádní recept, foto.. prostě celé je to krása veliká
tejaja: na maso jsem natrefila v řeznictví a i za krásnou cenu