Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 465 kJ / 5 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 456,42 g |
Tuky | 383,70 g |
Vláknina | 14,92 g |
Cholesterol | 1,33 g |
Sodík | 1,63 g |
Sůl | 3,90 g |
Sacharidy | 112,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové ocásky na medu, zázvoru a na černém pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Jzv
Moje poznámka
Vepřové ocásky na medu, zázvoru a na černém pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Jzv
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 20 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 20 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 20 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 53 minutami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 54 minutami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 1 hodinou
Rajčatový protlak
douver před 1 hodinou
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 3 hodinami
Mleté maso s kolínky
MichalRaby před 5 hodinami
Výborná houbová omáčka
Sahula před 6 hodinami
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 7 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na medu,
vepřový ocásek na medu,
naloženy buček v medu a pivu,
vepřové na pivu a medu,
vepřové ocásky recept,
vepřové na medu a zázvoru,
vepřová žebra na černém pivu,
pečené vepřové ocásky na černém pivě,
vepřové ocasky,
vepřovy ocasek na černém pivu,
polévka z vepřových ocásků,
recept na vepřové výpečky,
pečení na medu a černém pivu,
ocásek na medu,
vepřové ocásky polévka,
vepřový ocásek na na černém pivu,
veprovy ocasek na na černém pivě,
pečené vepřové ocásky v medu,
praseci ocasky recepty,
marinada prasečí ocásky
Suroviny:
ocas vepřový,
koleno vepřové,
česnek,
med,
omáčka sojová,
paprika sušená sladká,
zázvor čerstvý,
olej,
sůl,
pepř,
pečeně vepřová,
cibule,
pivo černé,
Komentáře (15)