Suroviny
Porce: 3 velké
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 445 kJ / 1 062 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,79 g |
| Tuky | 43,29 g |
| Vláknina | 18,55 g |
| Cholesterol | 308 mg |
| Sodík | 3,82 g |
| Sůl | 8,80 g |
| Sacharidy | 89,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory s uzeninou z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVmm
Moje poznámka
Brambory s uzeninou z papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVmm
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 7 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 9 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 12 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 13 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 1 hodinou
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 3 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 4 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 4 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 5 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 6 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 6 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 7 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 7 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 7 hodinami
Tématické fráze:
zapečené brambory v papináku,
jak dlouho vařit brambory v papiňáku,
brambory s cibulí v papináku,
recepty z papiňáku,
brambory v papináku,
papinak tescoma,
oběd s uzeninou,
jak dlouho se vaří brambory v papiňáku,
papiňák recepty,
brambory s uzeninou,
brambory z papiňáku,
doba vaření brambor v papiňáku,
jak vařit v tlakovem hrnci recepty i,
recepty pro tlakový hrnec,
tescoma tlakový hrnec bio exclusive+recepty,
recepty pro tlakový hrnec tescoma,
jak pracovat s tlakovym hrncem,
brambory, paprika ,cibule v papiňáku,
jidla z papinaku,recepty,
uzene s brambory
Suroviny:
olej,
kmín celý,
cibule,
klobása,
brambory,
paprika čerstvá červená,
bylinky zelené,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (34)
Tlak.hrnce od Tescomy nejsou žádná"levná záležitost"ale jsou opravdu velice kvalitní
Včera jsem našel v návodu k uvedeným hrncům (opakovanou) výstrahu,že bez vody se používat nesmějí - minimum je 2,5dcl vody.
Nicméně podle Vaší rady myslím stačí i ty 2 lžíce.
Rád bych zkusil zde uveřejněné recepty pro tlak. hrnce,protože výsledky vypadají lákavě
Děkuji.RK.
Já používám nerezové tlak.hrnce Baquonet a Orion(různých velikostí-5,7a 9l)http://www.sdilej.eu/pics/a106ae7465c9efdd507407c4...
U jiných receptů tekutinu přidávám,ale tady nedávám žádnou.Je tam lžíce oleje.Cibule,uzenina a paprika také pustí trochu šťávy.Díky tomu,že se nepřidá voda,tak se brambory malinko osmahnou,jako při osmažení na pánvi.https://www.toprecepty.cz/recept/39573-brambory-se...
Těch 5minut bez vody ani hrnci,ani surovinám neuškodí.Ale pokud by jste měl přeci jen nějaké obavy,můžete přidat 2lžíce vody
Snad jsem Vám trochu pomohla
Já vařím na plynu,s elektrikou nemám zkušenosti,ale udělala bych to přesně,jak píšeš-jakmile začne hrnec jen slabounko syčet,ubrat stupně na sporáku,nebo malinko hrnec odsunout stranou