Suroviny
Porce:
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 586 kJ / 1 096 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,08 g |
Tuky | 37,87 g |
Vláknina | 49,20 g |
Cholesterol | 277 mg |
Sodík | 1,20 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 32,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí kousky s fenyklem a řapíkatým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OX7g
Moje poznámka
Krůtí kousky s fenyklem a řapíkatým celerem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OX7g
Nejnovější recepty
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 15 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 17 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 1 minutou
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 12 minutami
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 59 minutami
Valašské frgály
bodie před 11 hodinami
Kapr na zelenině
Blofas před 12 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 13 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 14 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 14 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 15 hodinami
Tématické fráze:
krůtí maso s fenyklem,
recept krůtí fenykl,
krútí s fenyklem,
krútí maso na fenyklu,
recept řapíkatý celer maso fenykl,
krutí a fenykl,
kruti maso s feniklem,
krůtí kari fenykl,
krůtí fenykl,
fenykl recepty krůtí maso,
krůtí stehno s fenyklem,
kruti maso fenykl,
recepty na krůtí kousky,
kruti s feniklem,
krutí na feniklu,
fenikl s řapíkatým celerem,
krůtí s řapíkatým celerem,
krůtí mousky s řapíkatým celerem,
maso na fenyklu,
kruti kousky s feniklem
Suroviny:
maso krůtí,
cibule,
fenykl,
celer,
sádlo,
bazalka čerstvá,
koření meat masala,
koření zlaté kuře,
mouka hladká,
sůl
Komentáře (3)