Vepřové plátky s fenyklem a řapíkatým celerem

Suroviny

váleček kýty
1 malý fenykl
2 řapíky celeru
2 cm zázvoru
1 žlutá cibule
1 červená cibule
koření Drákulova smrt (Meat masala, sušená bazalka)
200 ml vývaru (může být i z kalíšku)
3 lžíce sádla
2 lžičky hladké mouky
sůl

Postup přípravy receptu

  1. V tlakovém hrnci na sádle zesklovatíme obě cibule nakrájené na proužky, přidáme okořeněné maso, orestujeme, přidáme polovinu vývaru a dusíme 20 min.

  2. Potom přelijeme do kastrolu, přidáme nakrájený fenykl, celer a zázvor a ještě dusíme asi 15 min.

  3. Zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a provaříme.

Poznámka od kuchařky

Přidala jsem trochu šlehačky,ale nemusí být.Měla jsem zbytek v lednici...

Komentáře k receptu Vepřové plátky s fenyklem a řapíkatým celerem

Tématické fráze: vepřové s fenyklem recept vepřové se zázvorem a fenyklem vepřové plátky recepty pečené vepřové s bramborama a řapíkatým celerem vepřová kýta s fenyklem vepřová kýta s feniklem video recepty babica rapik řapíkatý celere a fenykle vepřový plátek s řapíkatým celerem pečená vepřová kýta s řapíkatým celerem vepřová roláda se řapíkatým celerem vepřové maso s řapíkatým celerem králičí kýta s fenyklem babicovi recepty vepřové maso s řapíkatým celerem recept fenykl řapíkatý celer v.plátky s řapíkatým celerem celery hearts#gsc.tab=0 kýta s řapíkatým celerem vepřové maso s fenyklem babicovy dobroty zapeceny lilek s rapikatym celerem