Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 44 307 kJ / 10 590 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 365,71 g |
| Tuky | 80,34 g |
| Vláknina | 490,54 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 2,39 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 1 856,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatové bílé fazole s parmazánovou polentou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MKwB
Moje poznámka
Rajčatové bílé fazole s parmazánovou polentou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MKwB
Nejnovější recepty
Likérové kávy
Přidáno před 4 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 6 hodinami
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno před 15 hodinami
Medové trubičky
Přidáno před 19 hodinami
Kapr na křenu
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nejlepší langoše
LUCAH před 1 hodinou
Posvícenské ořechy
brtna před 1 hodinou
Masarykovo cukroví - pravé
brtna před 1 hodinou
Bramborový knedlík plněný vejcem s koprovou omáčkou
brtna před 2 hodinami
Sušenky z ovesných vloček
káťa před 3 hodinami
Povidlové slepovánky
Janina2410 před 3 hodinami
Likérové špičky
Klanic před 3 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
barypb před 3 hodinami
Kuřecí nudličky v jogurtové omáčce s křupavými gnocchi
barypb před 3 hodinami
Rohlíčky z tatranek
jaroko před 3 hodinami
Tématické fráze:
recepty s polentou,
bile fazole recept,
bílé fazole recepty,
rajčata v plechovce,
bílé fazole v rajčatové omáčce plechovka,
recepty z fazolí,
bílé v protlaku,
co s uvařených bílých fazolích,
rajcata v plechovce zdravi,
fazole v rajčatovém protlaku,
bílé fazole v plechovce,
recept s polentou,
recepty bile susene fazole,
polenta s fazolemi
Suroviny:
fazole bílé,
rajče,
protlak rajčatový,
česnek,
sůl,
pepř,
koření,
bylinky sušené,
sýr parmazán strouhaný,
bazalka čerstvá,
polenta,
voda,
sůl,
parmazán
Komentáře (5)