Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 064 kJ / 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,69 g |
Tuky | 13,00 g |
Vláknina | 9,30 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 17,94 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavé zeleninové závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AP0l
Moje poznámka
Křupavé zeleninové závitky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AP0l
Nejnovější recepty
Rychlovka z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Bezlepkové karamelizované jablečné muffiny s ořechy
Přidáno před 11 hodinami
Tortillové košíky
Přidáno před 11 hodinami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 14 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno 6. 5. 2025 19:32
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Anglické palačinky
Layoo před 5 hodinami
Brokolice v sýrové omáčce
Jan236737488 před 10 hodinami
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 10 hodinami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 11 hodinami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 11 hodinami
Hovězí na česneku
Modraska před 12 hodinami
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 15 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 15 hodinami
Tématické fráze:
zeleninove zavitky,
zeleninové recepty,
vietnamske zavitky,
zeleninový závitek,
smazene zeleninove zavitky,
vietnamské zeleninové závitky,
vietnamský zelny salat,
vietnamske recepty,
vietnamský závitek,
vietnamské závitky recept,
rýžový papír recepty,
zeleninove závitky recept,
vietnamské zelné závitky,
zeleninové rýžové závitky,
zeleninove vietnamske zavitky,
vietnamské závitky nem,
ryzove zeleninove zavitky,
zelny zavitky,
rýžový papír recept,
rýžový papír
Suroviny:
papír rýžový,
zelí,
květák,
kedlubna,
mrkev,
pórek,
žloutek,
česnek,
kurkuma,
chilli,
ořech muškátový,
omáčka sojová,
sůl,
olej
Komentáře (18)
Rýžový papír určitě seženeš, nevidím v tom žádný problém... Jen je to surovina, kterou běžně nekupujeme, tak se po ní nepídíme...
Děkuji za body a hezké okomentování...