Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 160 kJ / 3 145 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,84 g |
Tuky | 174,31 g |
Vláknina | 43,64 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 5,27 g |
Sůl | 12,75 g |
Sacharidy | 233,56 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špízový pekáč s brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yp8
Moje poznámka
Špízový pekáč s brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7yp8
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 4 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 16 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 4 hodinami
Tématické fráze:
vepřové z bramborem v jednom pekáči,
brambory z pekace,
brambory recepty,
brambory pečené s masem v jednom pekáči,
špízový pekáč s bramborem,
recept maso 1pekac,
maly pekac recept obed,
pekac maso brambory,
vepřová pečeně s brambory v pekači,
v jednom pekáči,
brambory na pekáč,
spizy s brambory v jednom pekaci,
peceni brambor v pekaci,
spizy na celé s bramborem v jednom pekaci,
maso a brambory na jeden pekáč,
top recepty krkovicka brambory z jednoho pekace,
veprove v pekaci,
špízový pekáček,
pekac 2 v 1 recepty,
maso brambory pekáč
Suroviny:
maso vepřové,
brambory,
paprika čerstvá červená,
cibule,
cibule lahůdková,
špek,
žampióny,
česnek,
olej,
podravka,
kmín celý,
pepř,
koření adžika
Komentáře (3)