Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 370 kJ / 1 522 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,82 g |
| Tuky | 150,53 g |
| Vláknina | 6,98 g |
| Cholesterol | 148 mg |
| Sodík | 821 mg |
| Sůl | 2,05 g |
| Sacharidy | 19,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ořechová remuláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DZWK
Moje poznámka
Ořechová remuláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DZWK
Nejnovější recepty
Diabetický koláč s tvarohem, jablky a ořechy
Přidáno před 1 hodinou
Vepřová kotleta s pečenou dýní a restovanými houbami
Přidáno před 2 hodinami
Krůtí hranolky
Přidáno před 3 hodinami
Červené zelí s jablky, brusinkami a hroznovým vínem
Přidáno před 3 hodinami
Rychlé pohoštění co dům dal
Přidáno před 3 hodinami
Husičkový vývar
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obalovaný květák pečený s novými bramborami
wimra před 12 minutami
Pikantní bůček
magdalenka před 2 hodinami
Domácí houstičky bez kynutí
drapelovajana před 2 hodinami
Nudlové těsto I.
magdalenka před 2 hodinami
Domácí jednoduchý sulc
magdalenka před 2 hodinami
Bramborové knedlíky
magdalenka před 2 hodinami
Králičí placičky
TomasLinha před 2 hodinami
Sváteční maková bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Rohlíčky ze šlehačkového těsta
Xsaxana před 2 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
magdalenka před 2 hodinami
Tématické fráze:
okurková remuláda,
remuláda na chlebicky,
pomerančová remuláda,
jak udělat remuládu,
citronová remuláda,
remuláda ze zakysané smetany,
vošatky na chleba,
co je remuláda,
remuláda pomerancova,
dip k rybě ze zakysané smetany,
remuláda mouka,
ořechová hořčice,
remuláda,
remuláda s majonézou,
vajecna remulada,
kotlety v remuládě,
rybičky v remuládě,
remuláda na grilované maso,
recept remuláda,
dip se zakysanou smetanou k rybe
Suroviny:
ořechy vlašské,
česnek,
sůl,
pepř bílý,
šťáva citronová,
majonéza,
smetana zakysaná
Komentáře (14)
Studená omáčka z jemné majonézy, sardinek, okurek, koření a hořčice. Recepty jsou dost různé, ale v podstatě se vždy jedná o ochucenou majonézu: http://slovnik.vareni.cz/remulada/
myslím, že rozdíl mezi remuládou a dipem je ten, že v remuládě jsou suroviny naložené / např. ryby v remuládě / a do dipu se namáčí třeba slané tyčky nebo nakrájená zelenina / sousta /. Nevím, jestli to tak je, ale já to tak vidím