Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 653 kJ / 1 590 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,97 g |
Tuky | 99,68 g |
Vláknina | 31,66 g |
Cholesterol | 202 mg |
Sodík | 11,85 g |
Sůl | 31,98 g |
Sacharidy | 136,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nilský okoun s bulgurovou čočkou a omáčkou z jarní cibulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xzxr
Moje poznámka
Nilský okoun s bulgurovou čočkou a omáčkou z jarní cibulky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xzxr
Nejnovější recepty
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 1 hodinou
Minimuffinky
Přidáno před 13 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 18 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Nellach před 1 hodinou
Tvarohové řezy s broskvemi
JanaRas před 1 hodinou
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 11 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 12 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 12 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 13 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 13 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 14 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 14 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 14 hodinami
Tématické fráze:
bulgur s čočkou,
okoun nilský recept na rozmarýnu,
okoun nilsky recepty,
okoun nilský recept,
okoun nilský,
osmažená cibulka,
nilský okoun recept,
recept okoun nilský,
okoun recepty,
filet a bulgur,
okoun nilský citit rybynou,
příloha k okounovi,
okoun nilský s omáčkou recepty,
recept okoun nilský na tymiánu,
priloha okoun nilský,
jarní cibulka příloha,
rybí file na bylinkách zeleninový bukgur ,citronová omáčka,
okoun nilský na rozmarýnu,
jak připravit jarní cibulku,
okoun nilsky priloha
Suroviny:
okoun nilský,
tymián,
tymián citronový,
čočka,
rozmarýn čerstvý,
cibulka jarní,
crème frâiche,
bulgur,
bujón zeleninový,
máslo,
olej olivový,
mléko,
Komentáře (11)