Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 261 kJ / 1 496 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 167,27 g |
| Tuky | 91,73 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 455 mg |
| Sodík | 1,99 g |
| Sůl | 4,98 g |
| Sacharidy | 0,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí na šalotce a povidlech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vxpr
Moje poznámka
Kuřecí na šalotce a povidlech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vxpr
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 17 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 21 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 6 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 8 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 8 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 8 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 8 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 9 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 9 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 10 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 10 hodinami
Tématické fráze:
maso na povidlech,
kuřecí maso na povidlech,
maso na švestkových povidlech,
platek na povidlech,
kuřecí maso povidla,
medovnicky,
povidlová omáčka kureci,
kureci prsa na svestkovych povidlech,
kuřecí maso s povidlama,
kuřecí prsa recept povidlo,
kuřecí na povidlové omáčka,
kuřecí maso s povidly,
kuřecí nudličky s povidly,
kureci na salotce,
ocet basamico,
kureci prsa na povidlech,
třešňová povidla k masu,
maso na šalotce,
kuřecí prsa na povidlách,
maso na povidlach
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibule šalotka,
slanina,
šalvěj čerstvá,
povidla švestková,
ocet,
máslo,
vývar masový,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (20)
Andrej, máš to peknučké, škoda, že povidla a mäso nie je pre mňa tá správna kombinácia. Ale je celkom možné, že u teba dnes by som názor zmenila.
máš to moc hezké, aže jste si pochutnali, o tom vůbec nepochybuju
Andrejko, s poviddly masíčko je u nás vždy vítáno, musím ovšem přiznat, že kuřecí jsem ještě nedělala. Hm, proč vlastně ne?