Suroviny
Porce: 1 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 765 kJ / 422 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,66 g |
Tuky | 21,38 g |
Vláknina | 12,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 47,14 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené brambory s patizonem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RoZO
Moje poznámka
Zapečené brambory s patizonem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RoZO
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 17 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 17 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 18 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 18 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso na mrkvi
JitulinaK před 21 minutami
Dušené zelí
rimul@email.cz před 25 minutami
Cuketový perník
Raslik před 48 minutami
Vepřové kostky se smetanou
Zdenislavka před 1 hodinou
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 2 hodinami
Václavkový guláš
Sahula před 2 hodinami
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 2 hodinami
Guláš z václavek
Sahula před 2 hodinami
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Zinockaslup před 2 hodinami
Tématické fráze:
patizon recepty,
zapékaný patizon,
dietní zapečené brambory,
recepty z patizonu,
patizon recept,
zapečený patyzon,
zapečený patison,
zapečený patizon s bramborem,
zapečené brambory,
recepty s patyzonem,
zpracování patizonu,
zapečené brambory top recepty,
patizon,
vaření s patizonem,
recepty patizon,
zapekané patizóny,
patizon recepty vegan,
patizon zapečený s bramborama,
varime z patizonu,
recept s patyzonem
Suroviny:
brambory,
patizon,
cibule,
česnek,
olej olivový,
sůl,
koření gyros
Komentáře (15)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Výbušná - to je zapékací čtyřmiska z hrnčířských trhů v Berouně (ale už asi před 5 lety) - přesně pro tyto příležitosti. Zapékám v každé něco jiného (gnocchi pro kluky a brambory s uzeným pro Tondu) a je to v troubě najednou