Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 610 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,18 g |
Tuky | 37,77 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 59 mg |
Sodík | 426 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 8,03 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibulku nakrájíme na co možná nejmenší kostičky a smícháme s majonézou a hořčicí.
Zveřejněno 18. 6. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatarka - rychlá a jednoduchá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J0v
Moje poznámka
Tatarka - rychlá a jednoduchá
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J0v
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 9 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 9 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 9 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 9 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 9 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 37 minutami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 43 minutami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 1 hodinou
Boloňské špagety
Toxic runner před 1 hodinou
Chilli hovězí
Antonausprag před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 2 hodinami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 4 hodinami
Ořechová bábovka
SUMAVA před 4 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Truhlik12 před 6 hodinami
Rebarborový koláč
tara23 před 7 hodinami
Tématické fráze:
jak se dela tatarka,
tatarka z majonézy,
tatarka z mleka,
domácí tatarka,
bezcholesterolová dieta,
domácí tatarka z majonézy,
domácí tatarka z mléka,
helmans,
domácí tatarka recept,
treska salat,
recept dukanova majoneza,
domácí majonéza recept,
recept na majonezu,
ponorný mixer recepty,
helmans recepty,
helmans.cz recepty,
hellmans recepty,
tatarka z majonezy recept,
tatarka-recept,
tresci salat
Suroviny:
cibule,
hořčice,
majonéza
Komentáře (15)
malá cibule nakrájená na drobno
Majolka® (kolik chcete)
lžičku cukru
špetku pepře
nastrouhané nakládané okurky
wolčestrová omáčka (pár kapek)
Nic se jí nevyrovná a má zvlášní chuť, kterou si každý zamiluje
Jenny: Co je to okurek? Nemyslíte okurku?
lomačka :
Jenny:
1diel mlieko + lyzica horcice, 2 diely olej
a je to bez vajicka...ano veru bez vajicka, kydnem uplne vsetko naraz a je uplne super. Taky isty mixer ako tu, mam aj na slovensku a tak ked pridem robim majonezu celej rodine,vsetkym mojim susedam, susedam mojej mamicky, susedam mojho brata a tak...
Vtipná majonéza fofrem
Ingredience:
2-2,5 dl oleje
1 celé vejce (ano, i s bílkem)
PL hořčice
KL cukru
KL octa
sůl
pepř
VTIP je v tom, že se to všechno dá NAJEDNOU do mixéru. Ponorný je super, začneme odspoda táhnout a je to za pár vteřin.
Tatarku dělám stejně, jen přidám sladkokyselou okurku a cibuli.
Autorem receptu je blueska
A je to, překopíroval jsem sem recept odjinud, protože geniální věci se prostě musí šířit.
Drobek bez Tvojej rady, by to urcite nebolo ono a vrela vdaka za typ. Uz to pada do oblubenych a davam jedna aj bez vyskusania.
Takhle nás to naučil profesionální mistr kuchař.