Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 087 kJ / 1 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,90 g |
Tuky | 105,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 2,85 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 6,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dvojité vepřové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYO0
Moje poznámka
Dvojité vepřové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYO0
Nejnovější recepty
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 3 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 4 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 11 hodinami
Jemné bramborové knedlíky se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 12 hodinami
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové kostky po srbsku
Zuzkapumanek před 15 minutami
Bramborové vějířky s česnekem a slaninkou
Fitulka před 1 hodinou
Sýrová roláda
Fitulka před 1 hodinou
Cuketová pomazánka nejen na topinky
Fitulka před 1 hodinou
Tyrolské knedlíky s červeným zelím
Wikki před 3 hodinami
Ostružinový koláč s kardamonem
Bonega před 3 hodinami
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Verosa před 13 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 13 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 13 hodinami
Tématické fráze:
vepřový mozek recept,
veprovy mozek,
vepřový mozek recepty,
dvojité vepřové maso,
jak udělat vepřovou kotletu aby nebyla sucha,
veprovy a mozek,
recept vepřový mozek,
dvojta veprova plec,
dvojité špízy recepty,
vepřovej mozku,
veprove mozky,
recept z veproveho mozku,
jak se peče ve dvojtém pekáči,
bůček rozmarýn, tymián, bazalka,
recepty na vepřový mozek,
rychle veprove kyta platky,
vepřového mozku,
recept vepřové bazalka s bramborovým knedlíkem,
rychle recepty z kyty
Suroviny:
kýta vepřová,
bůček uzený,
víno bílé suché,
rozmarýn,
tymián,
bazalka čerstvá,
česnek,
mouka,
máslo,
sůl,
pepř
Komentáře (11)