Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 720 kJ / 650 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,44 g |
Tuky | 24,82 g |
Vláknina | 23,72 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 1,32 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 74,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zeleninový hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D9Gy
Moje poznámka
Zeleninový hrnec
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D9Gy
Nejnovější recepty
Těstoviny s houbami a kuřecím masem
Přidáno před 9 hodinami
Smažená kapusta
Přidáno před 14 hodinami
Smaženice s krupičkou
Přidáno před 15 hodinami
Jablečné řezy s pudinkem
Přidáno před 16 hodinami
Hříbky s rajčaty a tymiánem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová plec na houbách
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rýžový nákyp se švestkami
martianekk před 20 minutami
Mramorová bábovka jako od babičky
shirodepressed před 6 hodinami
Pomazánka z uzené makrely s jarní cibulkou
Sahula před 10 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Luceke před 12 hodinami
Lečo jak dělám já
Billis před 12 hodinami
Staročeské kroupy s kapustou a uzeným masem
Dadyna3 před 12 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
JanaPav před 15 hodinami
Cizrnovo-vajíčková pomazánka
michaela.hanusova před 15 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
JanaPav před 15 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou
Andy10 před 16 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat kvašené zelí v hrnci,
kameninové hrnce na nakládání zelí,
hrnec na kvašení,
kameninové hrnce na zelí,
hrnce na kvašené zelí,
kameninový hrnec,
keramické hrnce na zelí,
keramický hrnec na kvašení,
kameninové hrnce,
nakládání patizonů,
kameninový hrnec na nakládání masa,
hrnce na kvaseni,
hrnce na kvašenou zeleninu,
nakládaný patizon,
salámové růžičky,
příprava patizonu,
zeleninový karbanátek recept,
hrnce na kvašení zelí,
zeleninový mišmaš,
malé kapustičky
Suroviny:
brambory,
patizon,
cibule,
rajče,
česnek,
salám měkký,
kapusta,
paprika čerstvá zelená,
paprika čerstvá žlutá,
paprika čerstvá červená,
vegeta,
paprika sušená sladká,
kmín drcený,
vegeta,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (18)
myslím,že se dá nahradit patizon cuketou.
A co je patizon?určitě to není Katko blbá otázka,možná víš jak vypadá a nevíš,že se tomu říká patizon.je to něco na chuť jako cuketa akorát to má tvar jako vykrajovaný talíř a je to bílé barvy,možná se mi bude někdo smát,ale mě to tak připadá
Simona
takze si mozno spomenies, ked uvidis obrazok...a vyskusaj ho...su tu recepty na pripravu a je fakt skvely
http://images.google.com/images?hl=sk&source=hp&q=...