Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Teplý fazolkový salát s liškami

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 346 kJ /
322 kcal
Bílkoviny9,99 g
Tuky18,47 g
Vláknina22,45 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 28 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,61 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na pánvi rozehřejeme máslo, vložíme očistěné lišky, celé stroužky česneku, osolíme, orestujeme, podlijeme troškou vody / lišky jsou suché a vodu nepouští /. Necháme dusit na mírném ohni. Krok 2: Přibližně v půlce dušení přidáme fazolky a společně doděláme doměkka. Fazolky musí zůstat pevné - na skus. Krok 3: Vyjmeme stroužky česneku a dochutíme solí a čerstvě mletým bílým pepřem. Podáváme teplé s pečivem, nebo můžeme použít jako přílohu.

Zveřejněno 7. 7. 2013

Poznámka autorky maris

Použíla jsem je jako přílohu k hovězímu masu na bílém víně a rozmarýnu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YYOY

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YYOY

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (24)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

tejaja: Terezko děkuju, u nás se ukázaly, ale teď už je to taky bída, snad ještě budou:-)

Maruška, krásny šalát, fazuľka by bola, len odkiaľ kuriatka :-( Zatiaľ u nás nerastú nijaké huby. Musím počkať, snáď niečo narastie ;-) Zatiaľ aspoň bodík :-D;-)

rozmarynaH: jak chceš;-):-)), děkuju:-)

:-p:-p Já bych prosila bez masénka;-). Fazolové lusky máme rádi a s liškami to nemá chybu:-p:yes::yes:

Moc všem děkuji:-)
Magdalenko - já jsem ten Tvůj recept přehlídla:-8:-(

Robím podobne (s hocijakými hubami), ale tak nádherné fotky nebudem mať nikdy. Chutí mi to teplé aj studené...:yes:

Lisky patri k mym oblibencum..;-), s fazolkami budou jiste chutne a spolu s masem dokonale..:yes::yes:. To jsou zase fotecky, pavlovuv reflex spousteji zavratnou rychlosti..:-):-p

Stále dráždíš houbami, ale krásně :yes::-K

Nádhera. Ty lišky jsou tak fotogenické:-*:yes:

:yes: Super :yes:

Jitkas: ano, taky ho vidím:-D:-p:-p:yes::yes:

maris: toť krásná kombinace všeho:-K:yes::yes: liško podšitá:-8:-D:-D;-):-):yes:

Děkuju vám:-K
Jitkas: vidíš dobře;-):-))

Vidim krom masa, lisek, fazolek i bramborovy knedlicek? Krasne tot zatisi, lahoda!

... smekám, opravdová nádhera ;-);-);-)

Tématické fráze:
fazolkovy salat, teplý fazolový salát, salát s lyškami, salát z teplých hub a fazolek, salát s masem a lyškami, recept na fazolkový salát, lisky jako příloha, lišky recepty, bramborovy salat s hubami, recepty s liškami, teplý salát z brambor a fazolek, salát s liškami, teplý bramborový salát s fazolkama, salat s liskami, fazolkový koláč, salát fazolkový, recepty na večeři, recepty se liškami, fazolky jako příloha

Suroviny:
lusky fazolové, houby lišky, máslo, česnek, sůl, pepř bílý mletý

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu