Suroviny
Porce: 4- 6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 320 kJ / 555 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,65 g |
Tuky | 28,74 g |
Vláknina | 6,66 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 804 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 57,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do hrnca dáme lyžicu oleja a na nom speníme múku, pridávame postupne vodu, podla toho aku chceme mat hustu omačku (spravýme zasmažku).
Krok 2: Po prevarení múky (asi 10 minút) pridáme křen a premiešame. Za staleho miešania postupne pridávame sol, cukor, smotanu, zakysanu smotanu a nakoniec po odskusani ocot.
Zveřejněno 19. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křenova omáčka zo zasmašky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXq2
Moje poznámka
Křenova omáčka zo zasmašky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXq2
Nejnovější recepty
Líné koláče
Přidáno před 24 minutami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 13 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 14 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Broskvová marmeláda z DP
vojfrancezska před 36 minutami
Cuketová buchta
vojfrancezska před 42 minutami
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 8 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 9 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 10 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 11 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 12 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 12 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 14 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 15 hodinami
Tématické fráze:
křenová omáčka,
křenová omáčka recept,
recept na křenovou omáčku,
omáčky recepty,
krenovy besamel,
top recepty křenova omáčka,
krenov a omacka,
krenov:-) a omacka,
křenov omačka,
recept křenová omáčka,
omáčky recepty obrázky,
křenová omáčka recepty,
pravopis po hustu,
recept na křenov omačku,
omáčky bez smotany recept,
omáčky koprová,
recepty z kuřecího masa minutky
Suroviny:
křen strouhaný,
smetana 12%,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
cukr,
sůl,
ocet,
olej,
voda
Komentáře (14)
nechapem! tak ma pouč ako to ma byt?
Čitajte pozorne...nikto nenapisal ze jišku a mlieko dohromady...