Rybízová marmeláda do 10 minut
Oblíbená rybízová marmeláda je správně tuhá, kyselkavá a výborná nejen na chléb s máslem. Nejlepší je k promazání vánočního lineckého pečiva, které svou pikantní chutí příjemně oživí. Podle tohoto receptu je uvařená do 10 minut!
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 531 kJ / 1 800 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 450,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybízová marmeláda do 10 minut
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0oly
Moje poznámka
Rybízová marmeláda do 10 minut
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0oly
Nejnovější recepty
Hruška se zmrzlinou
Přidáno před 7 hodinami
Sýrová roláda
Přidáno před 9 hodinami
Vánočka se skořicí a hnědým cukrem podle Pavla Berkyho
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý krém z tvarohu a Salka do dortu
Přidáno před 11 hodinami
Zapečený kapr se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Kaťák z Bořetic (kuřecí katův šleh)
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dalmatské čufty
Ceesay před 4 hodinami
Vánoční karamelový likér
Miru63 před 7 hodinami
Švestkové kostky
Noumik před 7 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
[email protected] před 9 hodinami
Karamelový likér - latté
Merylas před 10 hodinami
Jablkový závin
Lucy27 před 11 hodinami
Maminčina vánoční rybí polévka
slunicko.rk před 11 hodinami
Moji utopenci
marky79 před 12 hodinami
Pudinkové cukroví
adela. před 13 hodinami
Tématické fráze:
rybízová marmeláda,
co delat kdyz neztuhne marmelada,
rychlá rybízová marmeláda,
když neztuhne marmeláda,
rybízová marmeláda s gelfixem,
rybízový džem,
rybízová mar,
mlýnek na marmeládu,
rychlá marmeláda,
odšťavňovací mlýnek na rybíz,
rybizova marmelada recept,
rychlá marmeláda z rybízu,
rychlá rybízová šťáva,
výborná rybízová marmeláda,
co dělat když marmeláda neztuhne,
mlýnek na rybíz,
domácí rybízová marmeláda,
rybizova marmelada se skorici,
vaření rybízové marmelády,
rybizova marmelada video
Suroviny:
rybíz červený,
cukr krystal
Komentáře (35)
Přikládám odkaz na článek,co dělat,když marmeláda netuhne
Jak správně zavařit džem a co dělat, když netuhne: Fungují tyhle triky našich babiček
7popelka7:Jak píše tejaja,chybu jsi nikde neudělala.Po vychladnutí bude marmeláda hezky tuhá.Chuťově je opravdu dobrá a já ti děkuji za vyzkoušení
ale na talířku zbytek na ochutnání - je VYNIKAJÍCÍ a posílám
A presne takt robila džem moja tchýné...rec. mám zapísaný.
Jen jsem si neuvědomila,že když mám větší dávku šťávy,tak také musím přidat o jednu"dávku"minut při vaření navíc
Takže jsem vše druhý den vařila s přidáním kyseliny citronové znova a velice jsem si oddychla,když marmeláda ve sklenicích po půlhodině začala houstnout
Až jsem měla všechno hotové,musela jsem to zapít cca 400ml sladkokyselé okurkové vody a na marmeládu se nejspíš podívám až při slepování lineckého cukroví
Valentyna238:Marmeláda je jistě krásně voňavoučká
Všem děkuji za komentíky i hodnocení
Já už jsem z Topreceptů dělala dva druhy rybízové marmelády,všechny jsou fajn,ale tady tahle je opravdu"blesková"
Všem děkuji
Já jsem do té poslední ještě přidala skořicovo-hřebíčkový odvar a tu budu používat do pikantních masových šťáviček
Děvčata moc díky za milý koment i hodnocení
Ani, umíš
a tak krásný fotopostup a nádherné fotky jako ty, to bych nesvedla
parádní ji máš, Anni
jsem ráda, že se to "po telefonu" nakonec povedlo, a jak vidnio, skvěle