Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kroupový salát se zeleninou

Hodnocení receptu je 5,0 (21×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

maris maris

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 912 kJ /
1 652 kcal
Bílkoviny30,85 g
Tuky49,48 g
Vláknina42,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 878 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy250,57 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cukety nakrájíme na drobné kostičky, mrkev nastrouháme nahrubo, rajčátka rozpůlíme (větší nakrájíme na čtvrtky). Krok 2: Vychladlé kroupy zakápneme citronovou štávou, osolíme, opepříme, promícháme s připravenou zeleninou, nakrájenými olivami, kapary a cca třemi lžícemi oleje. Krok 3: Na závěr salát posypeme čerstvými lístky tymiánu.

TIP: Jak uvařit kroupy

Zveřejněno 21. 8. 2013

Poznámka autorky maris

Zdroj: italská kuchyně

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NG8L

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NG8L

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (22)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

:-)<3<3:yes::yes: krásný a určitě moc dobrý salátek , dala bych si :-K

MarcelaPa: Marcelko, děkuju za vyzkoušení a za krásnou fotku:-), mám radost, že jste byli spokojení:-)

Nejprve jsem se trochu bála, moc nemusím kapary a olivy, ale salátek je výborný.:yes: Vyzkoušeno, bodík poslán. Jestli to nevadí, přidala jsem foto.

:yes:moc dobré,já jsem si tam ještě přidala zelené fazolky,vynechala jsem kapary.:-)

No to je krása, radost pohledět:-K Kroupy a ovesné vločky mám stále v kuchyni při ruce. Nádherné foto Maris:yes::yes:

magdalenka: budu se těšit na fotku a bát se, aby Ti to chutnalo;-):-)

maris: ja mám všetko (okrem kaparov), dokonca v mrazničke aj uvarené krúpy. Sľubujem, až sa pozbíeram, vyskúšam.

Děkuju vám :-K

cathleen: Ivo, budu mít radost, jestli vyzkoušíš, jak jsem psala, přistupovala jsem k tomu s nedůvěrou, ale moc mi to chutnalo. Asi to bylo tím, že jsem byla zvyklá jíst kroupy jen teplé, a tohle je něco jiného.:-)

Maruško, tohle je "moje krevní skupina" :-D ukládám si a doufám, že vyzkouším. Jednoduchá nádhera!:yes:

Zajímavé :-O:yes::yes:

Nádherné fotky - krása na talíři.... :yes::-K. Hned bych si dala!

Maruško, moc hezká skladba, myslím, že by se to u nás ujalo, pěkné;-):-p:yes:

Tak takovouhle kombinaci zeleniny a krup jsem ještě nezkoušela ani neviděla. Ale může to bý t dobré;-)

Děkuju vám a budu ráda, jestli někdo vyzkouší;-):-)

Tématické fráze:
salát z krup, salát s kroupama, teply kroupovy salat, salát s kroupami, zeleninový salát s kroupy, salatz krup, kroupovýsalát se zeleninou, zeleninový salát s kroupami, zeleninové saláty recepty, kroupovej salát, kroupový salát se sýrem, salát z cizrny a krup recept, zeleninove salaty, salát s s kroupami, recepty z kroup, salat s krup, kroupovy italsky salat, kroupový, kroupovýsalát, kroupový zeleninový salát

Suroviny:
kroupy, cuketa, rajče cherry, olivy, mrkev, šťáva citronová, kapary, olej olivový, tymián čerstvý, sůl, pepř mletý

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu