Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 362 kJ / 565 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,71 g |
Tuky | 20,90 g |
Vláknina | 17,61 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 455 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 32,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vývar z dvojího masa s játrovou rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qoVR
Moje poznámka
Vývar z dvojího masa s játrovou rýží
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qoVR
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 3 hodinami
Krenex
dragomirac před 5 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 5 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 5 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 6 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 6 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 6 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 7 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 7 hodinami
Tématické fráze:
jatrova ryze,
játrová rýže recept,
vývar s masovou rýží,
játrová rýže do polévky,
masová rýže do polévky,
cedník na játrovou rýži,
drubeží vývar s masovou rýží,
vývar s játrovou rýží,
drubezi vyvar s jatrovou ryzi,
cedník na játrovou rýži,
jatriva rxte,
jatrova ryze polevka,
masovy vyvar masovou s rýží,
zverinovy vyvar s jatrovou ryzi,
vepřový vývar s játrovou rýži,
maso s rýží,
hovězí s játrovou rýží,
co z vývarem z rýže,
vyvar s krutimi jatry,
polevka s jatrovou ryzi
Suroviny:
krky krůtí,
hlava králičí,
žebra králičí,
játra králičí,
ledvinky králičí,
koření nové koření,
jalovec,
pepř celý,
bobkový list,
rozmarýn,
cibule,
česnek,
libeček,
celer,
mrkev,
celer,
petržel,
pórek,
sůl,
játra drůbeží,
česnek,
sůl,
vejce,
strouhanka,
mrkev,
celer,
petržel,
pórek
Komentáře (12)