Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 406 kJ / 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,12 g |
Tuky | 50,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 61 mg |
Sodík | 805 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 5,08 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík se sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5Ar
Moje poznámka
Králík se sušenými rajčaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l5Ar
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 3 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 6 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 10 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 10 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 31 minutami
Koláč z cukety
Vampi před 2 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 2 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 3 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 3 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 6 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 10 hodinami
Tématické fráze:
recepty se sušenými rajčaty,
králík na sušených rajčatech,
vykošťování králíka,
roladky z kralika,
maso se sušenými rajčaty,
králík hřbet,
králičí roláda se sušenými rajčaty,
králík na rajčatech,
králičí hřbet se sušenými rajčaty,
králičí roládky se sušenými rajčaty,
králík recepty,
roladky se susenymi rajcaty,
recept na králíka,
králíčí závitek se sušenými rajčaty,
pečený králík na rajčatech,
kralici kousky se susenymi rajcaty,
králík v tescu,
postup při vykošťování králíka,
králík v těstíčku,
postup vykošťování králíka
Suroviny:
králík,
rajče sušené v oleji,
víno bílé suché,
hořčice dijonská,
slanina anglická,
sůl,
pepř,
tymián čerstvý,
olej olivový,
máslo,
maso
Komentáře (18)