Podzimní jablečno-skořicový koláč
Křehké drobenkové těsto z celozrnné mouky a strouhanky chutná díky máslu a třtinovému cukru jako máslová sušenka. Tvarohová náplň je krásně krémová a s jablky a skořicí skvěle ladí. Vyzkoušejte tento podzimní moučník a jistě nebudete zklamaní.
Suroviny pro 1 kus
1 koláčová forma o průměru 24-26 cm
1kus
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 518 kJ / 4 904 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 143,84 g |
Tuky | 178,98 g |
Vláknina | 29,75 g |
Cholesterol | 1,25 g |
Sodík | 2,14 g |
Sůl | 4,03 g |
Sacharidy | 664,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Podzimní jablečno-skořicový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZVlR
Moje poznámka
Podzimní jablečno-skořicový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZVlR
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 4 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 4 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 4 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 17 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 18 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 28 minutami
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 33 minutami
Jahodový džem
Jolinka před 36 minutami
Hovězí (kližka) na houbách
mb130 před 44 minutami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
UnholyKetty před 52 minutami
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 1 hodinou
Tilápie na rozmarýnu s česnekem
Hanka99 před 1 hodinou
Tvarohová pomazánka s pažitkou
Sarka771 před 2 hodinami
Valašské frgály
bodie před 13 hodinami
Tématické fráze:
jablečno tvarohový koláč,
skořicový koláč s jablky,
jablečny kolac,
jablečno tvarohová buchta,
jablečný koláč do remosky,
jablecny kolac v remosce,
jablečná kolac,
skořicový koláč,
jablko skoricovy kolac,
jablečný koláč z remosky,
jablecno orechovy kolac,
jablečnotvarohový koláč,
jablečná koláč s tvarohem,
jablečná buchta v remosce,
remoska recepty,
jablečný koláč remoska,
podzimní koláč s jablky,
jablečno-tvarohový koláč,
jablkoskoricovy kolac,
jablečnoskořicový koláč
Suroviny:
strouhanka,
mouka celozrnná,
cukr třtinový,
máslo,
vejce,
kypřící prášek do pečiva,
tvaroh polotučný,
jogurt bílý,
vejce,
cukr,
jablko,
cukr skořice
Komentáře (16)
Teď si zpětně uvědomuji,že jsem na tvé stránky,při mém občasném bloudění internetem už narazila a ráda se v nich toulala.Bohužel jsem si tehdy tvůj blog neuložila
To mirca75: trochu jsem si pohrála s fotografiemi a mělo by to být už OK. Jsem tu začátečník, tak se budu s drobnými pády ještě chvíli potýkat. Bohužel nemám troubu, ale jen remosku, tak nemohu napsat teplotu. Ale koláč bych pekla tak na 200 stupňů. V remosce koláček trval asi 45 minut, což by mělo být podobné
Koláč vypadá velmi pěkně a jelikož jablíčka,tvaroh,..jsou věci které máme rádi,tak ho ráda vyzkouším